Wat is de inhoud van de actie?

Met de actie wordt geld ingezameld om mensen die in de laatste levensfase of een intensieve behandeling nodig hebben dicht bij elkaar te laten zijn. Vaak verblijven deze mensen in een hoog-laagbed. Wat maakt dat zij niet bij elkaar kunnen liggen, samen kunnen slapen, verbonden zijn. Een koppelbed kan dit mogelijk maken.

Wat is een koppelbed?
Een koppelbed is een eenpersoons hoog-laagbed met een speciaal frame en matras waardoor je een tweepersoons hoog-laagbed kan maken. Op deze site kun je meer informatie vinden over deze geweldige uitvinding!

Wat wil de actie bereiken?

De actie wil zoveel mogelijk mensen helpen om wel samen te kunnen zijn in de laatste fase van hun leven. Partners die al vele jaren samen zijn en nu door het verblijf in een zorgbed noodgedwongen gescheiden worden, kunnen hierdoor weer even écht samen zijn. Of ouders kunnen nu weer hun kindje troosten tijdens de nacht in een moeilijke tijd.

Hoe kan ik – werkzaam in de beddenbranche – meedoen?

Heb je een beddenwinkel of ben je op een andere manier werkzaam in de beddenbranche? Neem dan contact op met ons. Wij vertellen je graag over de actie. Weet je al genoeg en wil je meedoen? Geef je dan hier op.

Kan ik – zonder beddenwinkel – meedoen aan de actie?

Iedereen kan hier doneren. Graag zelfs. Je kunt ook je favoriete beddenspeciaalzaak attenderen op deze KWF-actie. Dank je wel daarvoor!